Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

Dokumenty do pobrania:

 

Terminy praktyk zawodowych w roku szkolnym 2020/2021

Termin praktyki

Klasa

Zawód i nr cyfrowy

Kwalifikacja

Ilość dni/godzin

5.10 - 30.10.2020

II a

technik żywienia
i usług gastronomicznych

343404

HGT.02

przygotowanie
i wydawanie dań

20 dni - 140 godz.

2.11 - 30.11.2020

II b

technik żywienia
i usług gastronomicznych

343404

HGT.02

przygotowanie
i wydawanie dań

20 dni - 140 godz.

II h

technik hotelarstwa

422402

HGT.03
obsługa gości
w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

20 dni - 140 godz.

18.01 - 12.02.2021

II m

technik żywienia
i usług gastronomicznych

343404

HGT.02

przygotowanie
i wydawanie dań

20 dni - 140 godz.

II t

technik organizacji turystyki

422104

HGT.07
przygotowanie imprez
i usług turystycznych

20 dni - 140 godz.

III h

technik hotelarstwa

422402

TG.13
obsługa gości
w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

20 dni - 160 godz.

1.03 - 26.03.2021

II n

technik żywienia
i usług gastronomicznych

343404

HGT.02

przygotowanie
i wydawanie dań

20 dni - 140 godz.

II p

technik organizacji turystyki

422104

HGT.07
przygotowanie imprez
i usług turystycznych

20 dni - 140 godz.

7.05 - 4.06.2021

II l

technik żywienia
i usług gastronomicznych

343404

HGT.02

przygotowanie
i wydawanie dań

20 dni - 140 godz.

II o

technik hotelarstwa

422402

HGT.03
obsługa gości
w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

20 dni - 140 godz.


Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok