w roku szkolnym 2019/2020

Typ szkoły
oraz zawód

Klasa

Wychowawca

Wychowawca wspomagający

Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 10

TECHNIK ŻYWIENIA
I USŁUG GASTRONOMICZNYCH /

KELNER*

I a

Iwona Katarzyńska

Tomasz Jedynak

I b

Ewelina Wiktorek

Magdalena Nosek

I l - ponadpodst.

Małgorzata Żelawska-Wilk

Czesław Rachwał

I m - ponadpodst.

Małgorzata Kosek-Ankus

Jacek Sternal

I n - ponadpodst.

Teresa Fajferek

Seweryna Kurek

II a

Maciej Kędzior

Wanda Fundament

II b

Beata Brągiel

Kinga Stachowicz

II c

Agnieszka Pisarczyk

Marta Łazarska

II k

Joanna Pstruś

Leokadia Grygierzec

III a

Emilia Bożek

Ewa Pietrzyk

III b

Elżbieta Kuter-Strączyńska

Bogumiła Podgórska

IV a

Anna Borkowska -Sajduk

Elżbieta Nakielny

IV b

Małgorzata Czyż

Stanisław Kostecki

IV cj*

Aneta Stec

Sylwia Mezglewska

Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 10

TECHNIK HOTELARSTWA/

TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ*/

TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI**

I h

Joanna Brewczyńska-Sternal

Dawid Grzybek

I o - ponadpodst.

Paweł Waloch

Sylwia Czekaj

II h

Katarzyna Barczyk

Robert Seremak

III h

Agnieszka Kosek-Kotula

Mirosław Bieńkowski

IV ht*

Bogumiła Mazur

Marcin Podstawski

I t**

Krzysztof Drabik

Monika Tórz

I p** - ponadpodst.

Tomasz Brachman

Kazimierz Put

Branżowa Szkoła I Stopnia
nr 11

KUCHARZ

I e - ponadpodst.

Katarzyna Schiff

Martyna Skibka

III d

Monika Zacharska-Dudek

Alicja Wcisło

KWALIFIKACYJNY KURS ZAWODOWY

Cukiernik A/2018

Wanda Fundament

Cukiernik B/2018

Małgorzata Żelawska-Wilk

Cukiernik A/2019

Wanda Fundament

Cukiernik B/2019

Małgorzata Żelawska-Wilk

Kelner

Małgorzata Kosek-Ankus

 

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok